3 in 3 uit MODULAIR UPS 25 - 400 kW Hogere Duurzaamheidsenergie - besparing

3 in 3 uit MODULAIR UPS 25 - 400 kW Hogere Duurzaamheidsenergie - besparing

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: HRD/MOTU/OEM
Certificering: CE
Modelnummer: ZY

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Betalingscondities: BEVESTIGINGSBRIEF, D/A, D/P, T/T
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

merk: HRD/MOTU/OEM kleur: Black
model: ZY kenmerk1: Volledig UPS functioneerde
kenmerk2: 3ph binnen aan 3ph uit Feature3: CE certificaat
Hoog licht:

noodstroomvoorziening

,

Dubbele Omzetting Online UPS

Productomschrijving

ZY REEKS UPS 25-400 KW

 

 

Laagste totale kosten van eigendom en maximumbeschikbaarheid die – scalability, veerkracht, veiligheid en efficiency vergen op het volgende niveau.

 

Meest geavanceerde UPS in zijn vermogensklasse, HRD ZY is ideaal voor kleine aan van gemiddelde grootte gegevenscentra en andere opdracht kritieke toepassingen waar de efficiency, de betrouwbaarheid, de veiligheid en scalability essentieel zijn.

 

Toekomstig-klaar

 

De snelle goedkeuring van de wolk, de constante evolutie van IT technologieën, de verhoogde nadruk op milieuvoetafdruk en de verfijning van opdracht kritieke toepassingen eist de efficiëntere, veerkrachtige, scalable en veilige oplossingen van de machtsbescherming.

De nieuwe die niveaus van efficiency en scalability door ZY wordt aangeboden minimaliseren Totale Kosten van Eigendom terwijl de veiligheid en de veerkracht, zowel in infrastructuur als IT lagen, beschikbaarheid maximaliseren en bedrijfscontinuïteit verzekeren.

 

Globale waarde

 

Beschikbaar in 200kW-kadergrootte, laat het modulaire ontwerp van ZY het toe om een brede waaier van vereisten aan te passen. En, welke één u kiest, kunt u zeker zijn het de laagste Totale die Kosten van Eigendom verstrekken zal met maximumbeschikbaarheid worden gecombineerd, voor rendabele bedrijfscontinuïteit.

Ervoor zorgend dat u tot de macht kunt altijd toegang hebben vereist uw opdracht kritieke toepassing – in alle omstandigheden – zonder bedrijfsprestaties of veiligheid te compromitteren, is ZY meest efficiënte, scalable, wolk-Klaar en veilig UPS u kunt kiezen.

3 in 3 uit MODULAIR UPS 25 - 400 kW Hogere Duurzaamheidsenergie - besparing 0

 

3 in 3 uit MODULAIR UPS 25 - 400 kW Hogere Duurzaamheidsenergie - besparing 1Efficiency

 

Met hoog rendement die in verminderde elektro en het koelen verliezen worden vertaald, helpt het om operationele uitgavenkosten te minimaliseren, naast het richten van de kostendruk die van commoditisation van IT de diensten esulting. De verhoogde efficiency leidt ook tot hogere duurzaamheid, door verminderde koolstofemissies.

 

 

3 in 3 uit MODULAIR UPS 25 - 400 kW Hogere Duurzaamheidsenergie - besparing 2Scalability

 

Scalability helpt om kapitaalinvesteringen te optimaliseren door extra materiaal slechts op te stellen wanneer necessay en extra flexibiliteit te verstrekken om aan uw veranderende behoeften te antwoorden. Scalability van ZY ook

verstrekt verhoogde flexibiliteit om de veranderende vereisten van snel evoluerende technologieën aan te passen.

 

 

3 in 3 uit MODULAIR UPS 25 - 400 kW Hogere Duurzaamheidsenergie - besparing 3Veerkracht, virtualisatie & wolk-bereidheid

 

De capaciteit van een systeem om fouten te absorberen en nog in zijn gewenste operationele staat te blijven is primordiaal aan het minimaliseren van dure onderbreking. ZY vergt veerkracht op het volgende niveau door elektro overbruggen en IT infrastructuren.

 

 

3 in 3 uit MODULAIR UPS 25 - 400 kW Hogere Duurzaamheidsenergie - besparing 4Veiligheid

 

Het verzekeren van veiligheid in om het even welke elektrische installatie is een must. Het veilige heet-swappable ontwerp en in gebouwde achter-voerbescherming verzekert veiligheid en naleving van verordeningen.

 

 

 

 

3 in 3 uit MODULAIR UPS 25 - 400 kW Hogere Duurzaamheidsenergie - besparing 5

 

Maximumenergierendement Laagste TCO

 

de ZY-reeks is eenvoudig meest efficiënte UPS in zijn klasse, die de laagste totale Kosten van eigendom aanbieden. dank aan de geavanceerde algoritmen en de energie - de besparingseigenschappen, ZY bereikt tot 99%-efficiency. deze efficiency wordt goed bewezen met installaties in belangrijke datacentrehubs in het gebied Van Azië en de Stille Oceaan en rond de wereld.

 

99% efficiency - het Systeem (ESS) van de Energiespaarder

 

 

ESS laat de ZY-efficiency toe om een indrukwekkend niveau van 99% te bereiken door de machtsmodules op te schorten wanneer de voedingsstabilisatie niet wordt vereist.

 

De macht wordt gevoed door de statische omleidingsschakelaar, en in het geval van het overschrijden van vooraf ingestelde inputgrenzen, is UPS klaar om op dubbel-omzettingswijze in onder twee milliseconden over te schakelen. Naast uiterst - de lage verliezen, de ESS-wijze verstrekt het filtreren tegen snelle low-energy tijdelijke werkkrachten. Het is eenvoudig meest geavanceerde, betrouwbaarste, snel-reageert energie-spaarder beschikbare de architectuur.

 

Naast besparingsenergie, verbetert deze technologie de betrouwbaarheid van het systeem door het verminderen van elektrospanning in de machts elektronische componenten, de UPS-het levenstijd uit te breiden en zo totale kosten van eigendom te drukken.

 

Efficiency op alle wijzen

3 in 3 uit MODULAIR UPS 25 - 400 kW Hogere Duurzaamheidsenergie - besparing 6

Lading (% van nominaal)

 

geoptimaliseerde dubbele omzettingsefficiency - Veranderlijk Modulebeheersysteem (VMMS)

 

Voor toepassingen waar ESS niet kan optimaal zijn, bijvoorbeeld met de leidingen zeer van geringe kwaliteit, VMMS-omvat de technologie het automatische veranderlijke beheer van de machtsmodule. Het systeem schort en neemt automatisch modules op in dienst op passende wijze, om efficiency zowel op UPS als systeemniveau te optimaliseren.

VMMS helpt u hoog rendement bereiken zelfs wanneer UPS-de ladingsniveaus – typisch voor overtollige UPS-systemen laag zijn. VMMS kan de ladingsniveaus van machtsmodules in één enkele ZY UPS of in parallelle systemen optimaliseren, door extra UPS-capaciteit op te schorten. Dit betekent niet alleen grotere efficiency op lagere ladingsniveaus, maar optimale efficiency op alle ladingsniveaus.

3 in 3 uit MODULAIR UPS 25 - 400 kW Hogere Duurzaamheidsenergie - besparing 7

ZY UPS 25kW UPM (Uninterruptible Machtsmodule)

 

 

Maximum dubbele omzettingsefficiency

 

ZY UPS biedt nog de hoogste dubbele omzettingsefficiency in de markt, het bereiken aan

boven 96%.

 

Hoogste machtsdichtheid

 

De factor van de eenheidsmacht maximaliseert de ware beschikbare macht van ZY UPS. Dit betekent het tot 20% meer echte macht kan leveren dan andere daarin klasse is.

 

De hoogst scalable aard van ZY UPS betekent dat het verhogen in antwoord op genomen vraag notulen eerder dan uren neemt. Het verhogen kan ook worden bereikt zonder de voetafdruk te verhogen – ruimte van de besparings de waardevolle vloer. Het modulaire ontwerp staat voor interne overtolligheid toe, die elimineert.

 

Scalability kan worden bereikt door tot 4 kaders voor een totale systeemgrootte van zelfs 800 kW te vergelijken.

 

 

Maximumbeschikbaarheid

 

De maximumbeschikbaarheid is integraal aan bedrijfscontinuïteit, en integraal aan het ontwerp van HRD ZY UPS. Het verzekert u tot de macht kunt altijd toegang hebben uw opdracht de kritieke toepassing vereist.

 

3 in 3 uit MODULAIR UPS 25 - 400 kW Hogere Duurzaamheidsenergie - besparing 8

 

 

Hete swappable en hete scalable

 

Gepast kan zijn modulair ontwerp, een ZY-machtsmodule worden vervangen of worden toegevoegd terwijl een andere module blijft beschermend de lading. Dit elimineert de behoefte gaan voor modulevervanging of bevordering mijden (MTTR: 0 minuten). Vervanging en verbeterings (N+1) de verrichtingen vergen typisch minder dan 10 minuten.

 

Gecentraliseerde topologie

 

De gecentraliseerde topologie van ZY is ideaal voor scalable systemen, aangezien het volledige omleidingscapaciteit vanaf de eerste dag verstrekt, terwijl de modulaire ontwerpen met statische schakelaars in elke machtsmodule streng kunnen hebben

negatief gevolg op de selectiviteit van het systeem toe te schrijven aan te kleine statische omleiding. Dit kan de beschikbaarheid van het algemene systeem compromitteren.

Neem volledige controle

 

 

Leiden van en controleren van uw ZY UPS zijn gemakkelijk. Ontworpen voor het meest geavanceerd het komt de milieu's, ZY uitgerust met intuïtief gebruikersinterface, grote touchscreen LCD nuttige statusinformatie en achterlogboeken verstrekken, en een volledige reeks die van energiebeheer en connectiviteitsopties.

 

 

de volledige oplossing

 

HRD ZY UPS wordt ontworpen voor de meest geavanceerde IT milieu's, en het komt met interfaces voor Web en SNMP als norm.

 

In het geval van een alarm, brengt het UPS-systeem gebruikers en beheerders per e-mail op de hoogte. Als er een verlengde stroomuitval is, kunnen de beschermde computersystemen zijn gesloten regelmatig gebruikend de Intelligente die Power® Beschermersoftware ook met ZY wordt opgenomen.

 

Uw ZY kan rechtstreeks met uw collectief netwerk en Internet worden verbonden. Dit betekent u uw UPS controleren en kunt leiden door standaardwebbrowser.

 

Informatie, toegang, handigheid

 

De intelligente Macht Manager® (IPM) kan worden gebruikt om en alle Intelligente Machtsbeschermers te controleren te beheren die in het netwerk lopen. Dit vermindert dramatisch de werkbelasting van de beheerder, en minimaliseert de mogelijkheid van fout.

 

De web-based interfaces van de Intelligente Machtssoftware vereenvoudigen gebruik, door toegang van om het even welke computer in LAN te verlenen, evenals ver via Internet. De machtsinformatie wordt in hetzelfde die hulpmiddel geconsolideerd wordt gebruikt om te controleren en fysieke en virtuele servers, opslag en netwerken te beheren.

 

In het geval van stroomuitval, kan IPM beschermende acties zoals livemigratie van virtuele machines, gecontroleerde sluiting, of herstel na noodgeval teweegbrengen.

 

Intelligent, intuïtief, integraal

 

De intelligente intelligente de softwareoplossing van wereldklasse van de Machtsmanager van uw ZY UPS stopt in belangrijke virtualisatiebeheersystemen, met inbegrip van VMware vCenter, Microsoft SCVMM en Citrix XenCenter.

 

Dit gebruikersvriendelijke controlehulpmiddel laat u toe om uw UPS-systeem te controleren en te beheren als integraal onderdeel van uw machtsinfrastructuur. Het verzamelt gegevens door het netwerk, dan slaat het in een database voor het bekijken en analyse op.

 

3 in 3 uit MODULAIR UPS 25 - 400 kW Hogere Duurzaamheidsenergie - besparing 9

 

Gemakkelijk beheer

 

ZY UPS verleent gemakkelijkere toegang tot gedetailleerde statusinformatie door zijn grote, gebruikersvriendelijke 7“ LCD touchscreen interface.

 

Met de grafische LCD interface kunt u stats op energie volgen - besparingen, batterijtijd, stroomonderbreking het volgen, lading het profileren en veel meer.

 

De groene/gele/rode LEIDENE licht-bars maken systeemstatus van een afstand in gegevenscentra zichtbaar.

 

 

HRD ZY UPS UPS 25-400 KW

 

Technische beschrijvingen

Algemeen    
UPS-de classificatie van de outputmacht (1,0 p.f.) 25, 50, 75, 100, 125, 150, 175, 200kW
Efficiency op dubbele omzettingswijze > 96%
Efficiency in het Systeem (ESS) van de Energiespaarder > 99%
Statische omleidingsclassificatie 200kW
Het externe vergelijken tot 4 eenheden met HotSync-technologie
UPS-topologie Dubbele omzetting
UPS-graad van bescherming IP20
Akoestisch lawaai bij 1 m, in omgevingstemperatuur 25 °C < 70="" dBA="" in="" double="" conversion="">
(Maximum) hoogte 1000m boven overzees - het niveau bij 40 °C. die Maximum 2000m met 1% per elk derating voegt toe. 100 m
Input  
Geschat inputvoltage 220/380 V, 230/400 V, 240/415 V 50/60 Herz
Voltagetolerantie - Gelijkrichterinput 187 tot 276 V
Voltagetolerantie - Omleidingsinput nominale spanning -15%/+10%
Geschatte inputfrequentie 50 of 60 Herz, configureerbare gebruiker
Frequentietolerantie 40 tot 72 Herz
Input bedrading fase 3 + neutraal
De factor van de inputmacht bij 100%-lading > 0,99
Input ITHD < 3="">
Geschatte inputr.m.s stroom 25kW 50kW 75kW 100kW 125kW 150kW 175kW 200kW
380V 40 80 A 120 A 159 A 199 A 239 A 278 A 318 A
400V 38 76 A 114 A 151 A 189 A 227 A 264 A 302 A
415V 37 73 A 110 A 146 A 182 A 219 A 255 A 291 A
Zachte startvermogen Ja  
Intern backfeed bescherming Ja  
Output    
Output bedrading fase 3 + neutraal  
De classificatie van het nominaal vermogenvoltage 220/380 V, 230/400 V, 240/415 CONFIGUREERBAAR V,  
Totale voltage harmonische vervorming < 1="">  
De factor van de outputmacht 1.0  
De toegelaten factor van de ladingsmacht 0,8 achterblijft aan leidt 0,8  
Overbelasting op omschakelaar 10 min 102-110%, 60 seconden 111-125%, 10 seconden 126-150%, Mej. 300 > 150%.  
Overbelasting op omleiding Ononderbroken < 125="">  
Batterij    
Batterijtype 12V, VRLA  
Het laden methode ABM technologie of Vlotter  
Temperatuurcompensatie Facultatief  
Batterij nominaal voltage (VRLA) 480 V  
Batterijhoeveelheid 36 tot 44 blokken. Het gebrek is 40 blokken  
De grens van de lastenstroom Gebrek 5A, configureerbare maximum25a per UPM  
Batterijontstekingsvermogen Ja  
Mededelingen    
Minislot 3 communicatie baaien  
Network/SNMP interface Ja, facultatief  
Seriële poorten Ingebouwd gastheer en apparaat USB  
Standaardconnectiviteitshavens Mini-groefhavens voor facultatieve kaarten, Apparaat USB en Gastheer USB, de rs-232 diensthaven, relaisoutput, 5 input van het de bouwalarm en specifieke EPO  
Toebehoren    
 

Van de MiniSlotconnectiviteit (Web/SNMP, ModBus/Jbus, Relais) Extern de Batterijkabinet (EBC)

Parallel Bandkabinet (PTC)

Externe van de de Schakelaars (EMBS) Externe Batterij van de Onderhouds het Kabinetsbreker Omleiding (EBCB)

 
Naleving van normen    
Veiligheid CEI 62040-1  
EMC CEI 62040-2  
Prestaties CEI 62040-3  

 

 

Artikelnummer Beschrijving Classificatie Afmetingen (WxDxH) mm Netto Gewicht (kg)
Machtsmodule Uninterruptible de Machtsmodule ZY van UPS 25kW (UPM) 25KW 460 x 600 x 130 28
ZY-100kW Kader ZY het Kader van UPS 100kW, intern achter-voer 100KW maximum 603 x 1013 x 1650 260
ZY-200kW Kader ZY het Kader van UPS 200kW, intern achter-voer, MBS 200KW maximum 603 x 1013 x 2050 368

3 in 3 uit MODULAIR UPS 25 - 400 kW Hogere Duurzaamheidsenergie - besparing 10wegens ononderbroken product zijn de verbeteringsprogramma's, specificaties zonder voorafgaande kennisgeving voor wijzigingen vatbaar.

 

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd 3 in 3 uit MODULAIR UPS 25 - 400 kW Hogere Duurzaamheidsenergie - besparing kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.