Bericht versturen

HRD UPS-De globale High-end Deskundige van Machtsoplossingen!

Uw beste   trustable OEM/ODM-machtspartner!

 

ISO9001-2015, ISO14001, ISO18001, TLC, CQC, TUV, VERKLAARD CE.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis Producten120Vac online UPS

Grijze kleur 120Vac Online UPS, de Online LF UPS 208Vac Lijn van 3phase - - lijn UPS 10-200kVA

Ik ben online Chatten Nu
China Shenzhen HRD SCI&TECH CO.,Ltd certificaten
China Shenzhen HRD SCI&TECH CO.,Ltd certificaten
Als exclusieve verdeler van agentenups van HRD, genoten wij van prachtige samenwerking tussen bedrijven met hen. Groei snel samen!

—— Binb Thomas

Perfect UPS, Perfecte software (SNMP-kaart), de Perfecte dienst, die HRD UPS!! is!

—— Miguel Comlobia

5 jaar die ik met HRD UPS heb gewerkt. April, 2014, bezocht ik HRD UPS fabrieken, werd ik aangenaam verrast door hun ontwerp en kunstwerk om kwaliteit te verzekeren!!

—— M. Amani-- Iran

Ik werkte met aUPSleverancier in Foshan-stad en encounted met kwaliteits proble untial in 2013, vond ik HRD UPS, repliable en hoog - kwaliteit compan UPS.

—— M. Yusuf Allah

HRD UPS, professionele UPS-fabrikant met krachtig R&D, perfectioneert in 120vac c UPS. In elk geval, in het kort, kies HRD, kiezen perfect!

—— Joao Carlos--Venezuela

HRD UPS is van hoogte - kwaliteit dan ik, 5 jaar bedrijfs op lange termijn met hen dacht.

—— De heer Hassan, Saoedi-Arabische

Wij probeerden 2pcs 200KVA, 2pcs80kva en 2pcs 10k UPS, uitstekende prestaties en betrouwbaarheid, niet minder dan wereld-gekende merken!!

—— Prangroep

HRD UPS de kwaliteit is veel beter dan ander normaal product van China! Processie- UPS-fabrikant, zeer professioneel en zeer krachtig in UPS.

—— M. Dany

Het bedrijf van Nice, aardige persoon! , 2011

—— De heer Anil Argarwal --- India

Wij testten 2 keer van HRD UPS 3phase, zeer goede kwaliteit en ontwerp!

—— Pawel Comex

HRD UPS brengt mij zeer goede kwaliteitsproduct met en service.Het is een verstandig besluit om te kiezen van HRD als onze partner stragety!

—— Mohammed Asif

HRD UPS-service is heel goed, I like it!

—— De heer Mohammed

Grijze kleur 120Vac Online UPS, de Online LF UPS 208Vac Lijn van 3phase - - lijn UPS 10-200kVA

Grijze kleur 120Vac Online UPS, de Online LF UPS 208Vac Lijn van 3phase - - lijn UPS 10-200kVA
Grijze kleur 120Vac Online UPS, de Online LF UPS 208Vac Lijn van 3phase - - lijn UPS 10-200kVA Grijze kleur 120Vac Online UPS, de Online LF UPS 208Vac Lijn van 3phase - - lijn UPS 10-200kVA Grijze kleur 120Vac Online UPS, de Online LF UPS 208Vac Lijn van 3phase - - lijn UPS 10-200kVA Grijze kleur 120Vac Online UPS, de Online LF UPS 208Vac Lijn van 3phase - - lijn UPS 10-200kVA Grijze kleur 120Vac Online UPS, de Online LF UPS 208Vac Lijn van 3phase - - lijn UPS 10-200kVA Grijze kleur 120Vac Online UPS, de Online LF UPS 208Vac Lijn van 3phase - - lijn UPS 10-200kVA

Grote Afbeelding :  Grijze kleur 120Vac Online UPS, de Online LF UPS 208Vac Lijn van 3phase - - lijn UPS 10-200kVA Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: Shenzhen China
Merknaam: HRD or OEM
Certificering: CE, ISO9001:2008
Modelnummer: PVA3310II, PVA3320, PVA33200II
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: 2500-30000USD/PCS
Verpakking Details: Houten geval voor de standaarduitvoer
Levering vermogen: 500pcs/month
Gedetailleerde productomschrijving
Corlor: Grijs of Zwart Capaciteit: 10-200kVA
Nominale spanning: 190/208/220Vac (Lijn - - lijn) Garantie: 2 jaar aftershipment
Verpakking: Houten Geval voor de Uitvoer
Hoog licht:

3 fase online UPS

,

slim online UPS

,

3phase 120vac online UPS

Grijze 120Vac Online UPS, de Online LF UPS 208Vac Lijn van 3phase - - lijn UPS 10-200kVA

 

KWALITEITSvoeding
HRD PV (II) reeks is een Online dubbele omzetting (VFI) UPS met de transformator van de isolatieoutput, eenheidscapaciteit van 10KVA aan 400KVA. Het is immuun voor de interferenties op de elektrische voedinglijn aangezien het speciale input en outputfilters heeft. De wereld die DSP-technologie, met hoge snelheidsdsp bewerker leiden wordt goedgekeurd om de hoge stabiliteit van het systeem en het geven van stabiele outputvoeding voor allerlei ruwe lading te waarborgen.

PERFECTE TOEPASSING: De midden en grote gegevens centreren, Telecommunicatie, Financiën, Verkeer, Defensie, Medisch, Onderwijs, Energie, Vervaardiging, de Industrie, enz.

MAXIMUMbetrouwbaarheid

MTBF >200,000h.
Het geavanceerde DSP-technologietoestel verbetert aanzienlijk betrouwbaarheid, aangezien een vermindering van elektronische componenten de waarschijnlijkheid van analyses vermindert. De digitale controle wordt verstrekt door de microprocessor die, in PV (de II) reeks alle interne parameters, zo stijgende betrouwbaarheid en prestaties controleert. In parallelle verbindingen, verzekert de digitale controle saldo van de stromen, die na verloop van tijd wegens fenomenen zoals trillingen en temperatuur, tussen de UPS-eenheden en de uitwisseling van informatie zonder behoefte aan het hand stemmen over het algemeen veranderen. PV (II) is ontworpen zodat het tegelijkertijd zelfs daarna de installatie van de eerste eenheid kan worden verbonden. De machtsbeschikbaarheid kan dankzij diverse configuraties worden verhoogd beschikbaar zoals de parallelle configuratie, de Dubbele Busfunctie en het Dynamische Dubbele Bussysteem.

HOGE SNELHEIDSdsp BEWERKER: Verzekerend de verrichting meer sneller en stabieler

OUTPUT 100% ONEVENWICHTSlading
UPS kan het onevenwichtslading van 3phase ermee instemmen 100% om soorten ladingsconfiguratie tevreden te stellen.

ECO-functie: op goede machtsvoorwaarde, kan UPS in ECO-wijze, efficiencybereik 98%, groen en energie werken - besparing;

UPS VOOR INDUSTRIËLE LADINGEN
PV (II) reeks met zijn sterk overbelastingsvermogen, output galvanische isolatie en lage harmonische huidige vervorming, is de ideale oplossing voor industriële toepassingen.

Dank aan de hoge batterijstroom, PV (II) Reeks is geschikt om met grote batterijbanken te werken aangezien het aanvulling in 10 uren kan waarborgen zoals die door de batterijfabrikant worden geadviseerd.

WERKENDE FLEXIBILITEIT: Alle machtsclassificaties van de PV (II) reeks kunnen ook als Frequentieconvertors 50 tot 60 Herz worden gebruikt en vice versa.

KLEURRIJKE MULTIFUCTIONAL-COMMISSIE
Het 7 duim kleurrijke multifunctionele paneel staat gemakkelijke en vermenselijkte verrichting van UPS toe. Het geeft toegang tot de belangrijkste parameters: status en alarm, controlebevelen, input, output, batterijmetingen (macht, stroom, voltage, frequentie en temperatuur) en montages. Het PV (II) de diagnostieksysteem van de reeksen omvat tot 128 alarm of berichten die nauwkeurige en gedetailleerde identificatie van om het even welke gebeurtenis toestaan.

Geavanceerd Batterijbeheer (ABM)
Het optimale batterijbeheer omvat:

  • Periodieke batterijtest, en automatisch overdracht tussen verhoging laden en vlotter die batterijlevensduur laden uit te breiden
  • Automatisch aanpassend de batterij het laden stroom volgens batterijcapaciteit
  • (De facultatieve) compensatie van de herladentemperatuur
  • Blijvend de vertoning van de filetijd

MAXIMUMveiligheid VOOR PERSONEEL
Het achterapparaat van de voerbescherming verhindert om het even welk voltage achtervoer in de stroomopwaartse distributieraad, waarbij de veiligheid van het onderhoudspersoneel wordt verzekerd.

VOLLEDIGE VOORtoegang EN GESCHIKTE KABELverbinding
De volledige frontale toegang is voor alle macht en elektronische componenten, die de vereiste vloerruimte verminderen en bijgevolg de installatiekosten drukken.

Gevormd met bovenkant en bodemkabelverbinding

PERFECTE MENS-MACHINE MEDEDELING
UPS-de Monitorsoftware toont de belangrijkste informatie zoals het input en outputvoltage, de toegepaste lading, de resterende hulptijd, enz., in de vorm van grafieken. De software kan informatie zelfs in het geval van een mislukking, tot steun van de foutendiagnostiek verstrekken. De UPS-Monitorsoftware kan worden gebruikt om de automatische sluiting van alle open systemen in het geval van een verlengde zwarte uit te programmeren. PV (II) kan ook met een netwerkagent voor toepassingen op LAN of WAN-netwerken werken.

UPS bevat de volgende hardwareinterfaces:

  • RS232 /RS485-interface,
  • Droge contacten: lage batterij, batterijlossing, omleiding/analyse
  • EPO (Noodsituatiemacht weg) contact voor UPS-sluiting die de verre noodsituatieknoop gebruikt.
  • SNMP-(facultatieve) kaart

GEAVANCEERDE PARALLEL
De maximumparallel tot 8 eenheden en deelt de gemeenschappelijke batterijpack.10-80kva parallel kan met parallelle slechts kaart zijn; 100kva-200kva, kunnen de parallelle kaart met weversreactantie en de verschillende capaciteit UPS ook zijn parallel zijn;

DYNAMISCH DUBBEL BUSsysteem
Twee onafhankelijke die systemen in Dubbele Busconfiguratie kunnen worden geplaatst samen op elk ogenblik voor systeemuitbreiding of onderhoud worden samengevoegd. Dit verstrekt heel wat flexibiliteit in uw installatie in het geval van onderhoud of wanneer het noodzakelijk is om het overtolligheidsniveau van beide systemen te veranderen.

GEBEURTENISlogboek: 1000 historische gebeurtenissen kunnen worden bewaard, wat voor het vinden van UPS-verrichtingsstatus voor onderhoud gemakkelijk en nuttig is

Technische beschrijving:

1)  10-80KVA specificatie:

Model

PVA3310ii

PVA3315ii

PVA3320ii

PVA3330ii

PVA3340ii

PVA3360ii

PVA3380ii

Capaciteit

10KVA

15KVA

20KVA

30KVA

40KVA

60KVA

80KVA

systeem

Output PF 

0.8 (vertraging)

Systeemefficiency (omschakelaarswijze)

92% (@100% lading); 90% @50%load;

Systeemefficiency (ECO-wijze)

98% (@100%load)

   
   
   

 

Maximumlekkagestroom

100 (mA)

MTBF

Boven 200,000hours

Droog contact

 Norm: 3 typessignaal (BAT. lage, batterijwijze, omleiding /failure);

Facultatief: droog contact 14; output: 12Vdc 80mA

Communicatie interface

Standaard facultatieve RS232: RS485/MODBUS

Verrichtingstemperatuur

0 ~ 40 °C

Vochtigheid

95% (niet-condenseer)

Het koelen

Gedwongen - lucht (snelheid die al naar gelang ladingspercenten varieert)

Max. hoogte

Binnen 1000m (elke 100increase, capaciteitsdaling -1%), Maximum 4000m

Lawaai (dB)

52 ~ 58

IP bescherming

(EN 60529)

IP20

Input-output manier

Bodem /rear

Veiligheidsnorm

veiligheid: GB4943, EN 50091-1;

EMI: GB7260.2, GB/T 17626.2~5EMC, EN 50091-2

Fysiek

W *D*H (mm)

600*600*1280

800*800*1480

Gewicht (Kg)

230

250

260

305

345

500

560

AC input

Nominale spanning

 190/208/220VAC (lijn-Lijn) three-wire In drie stadia

De waaier van het inputvoltage

± 15% - regelbare ± 25%)

Tarieffrequentie

50/60 Herz auto-betekenis

Frequentiegebied

50/60Hz+/-5Hz

Functie van het input de zachte begin

0 - 100%, (settable) 10-300s

De factor van de inputmacht

Bereikbare 0.99 (plus harmonische filter)

Input (THDi)

Kan <5>

Max. ingangsstroom [A]

18

27

36

54

72

108

144

De output kenmerkend van de gelijkrichter

Handhaaf het voltage (20°C)

Batterijtype 1 en 2: V =435Vdc (2.266 x Gr.)

Batterijtype 3: V =424Vdc (2.21 x Gr.)

 Batterijtype 0: de voltagewaarde tussen type 1and 2,

Voltage regelende waaier: V =400~460Vdc

Het laden voltage (20°C)

Batterijtype 1 en 2: V (%recharging<95>

Batterijtype 3: V (%recharging<95>

Batterijtype 0: de voltagewaarde tussen type 1and 2,

Voltage regelende waaier: V =400~460Vdc

Het hoogste het laden voltage

445V

De het voltageregelgeving van de ladersoutput nauwkeurigheid

1%

Gelijkstroom-de component van het rimpelingsvoltage

≤1%

Batterij

Eenheidsaantal (nominale spanning)

384VDC (verkiesbare 360-384v,)

Ladende huidige montages

0.1C (batterijcapaciteit)

Het het eindvoltage van de batterijlossing

Batterijtype 1.2 en 3: zonder commissie lossingsstroom,

V min=346 [V gelijkstroom]

Batterijtype 1.2 en 3: de capaciteit van de outputstroom =Ah, V min=316 [V gelijkstroom]

Batterijtype 1.2 en 3: de capaciteit van de outputstroom >Ah, V min=306 [V gelijkstroom]

Batterijtype 0: de fabriek plaatste de standaardwaarden, V min=320 [V gelijkstroom]  

Regelende waaier: V min =300~360 [V gelijkstroom]

Omschakelaarsoutput

Nominaal vermogen [KVA]

10

15

20

30

40

60

80

Geschatte macht [kW]

8

12

16

24

32

48

64

Nominale spanning [V]

 190/208/220VAC (Lijn - - lijn), four-wire in drie stadia

Geschatte stroom [A]

24

36

48

72

96

144

192

Fasevoltage het plaatsen

100 ~ 127 V (controleraad)

Piekfactor

3:1

De verschuiving van de voltagefase (graden)      

± 1 ' (graden) 100% evenwichtige lading; ± 2 ' 100% uit zijn evenwicht gebrachte lading

Het verschil van het fasevoltage        

het saldolading van ± 1% 100%; 100% uit zijn evenwicht gebrachte lading ± 3%

THD v                                

<2>

De stabiliteit van het evenwichtstoestandvoltage

± 1%

Voorbijgaande voltagereactie

± 5% binnen 10ms

Geschatte frequentie

Zelfde zoals input

Frequentiestabiliteit

Wanneer asynchroon, ± 0.5%; synchronisatie, ± 2%

(kan aan ± 1~ 5%, door de paneelverrichting worden geplaatst)

Overbelasting

  600 '/10 '/1 ' (110/125/150% geschatte stroom)

Kortsluiting 0.1s

Dubbele input

Omschakelaarsefficiency (lading 100%)

98%

Omleiding

Nominaal vermogen [KVA]

10

15

20

30

40

60

80

Nominale spanning [V]

 190/208/220VAC (Lijn - - lijn), four-wire In drie stadia

De waaier van het inputvoltage

± 15% (kan van het controlebord ± 10%, ± 20% worden aangepast)

Geschatte frequentie [Herz]

50/60

Frequentiegebied

± 2% (kan van het controlebord ± 5% worden aangepast)

„RESERVE OP“ (Eco-wijze, de omleidingsschakelaar aan omschakelaar) overdrachttijd

2~5ms

Omschakelaar/de tijd van de omleidingsoverdracht

<1ms>

Overbelasting

10 ' /1'/18“ (150/175/200% Geschatte stroom)

Standaardconfiguratie

De bescherming van de voerstroom, onafhankelijk geïsoleerde omleiding

1)  100-200KVA specificatie:

Model

PVA33100ii

PVA33150ii

PVA33160ii

PVA33200ii

Capaciteit

100KVA

120KVA

160KVA

200KVA

systeem

Output PF 

0.8 (vertraging)

Systeemefficiency (omschakelaarswijze)

92% (@100% lading); 90% @50%load;

Systeemefficiency (ECO-wijze)

98% (@100%load)

Lawaai (dB)

52 ~ 58

Fysiek

W *D*H (mm)

800*800*1800

1400*800*1800

Gewicht (Kg)

610

710

1200

1500

Contactgegevens
Shenzhen HRD SCI&TECH CO.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Hunter Chen

Tel.: +8615818502906

Direct Stuur uw aanvraag naar ons